Tänk på att kolla innan, Coronatider gäller och pubar kan stänga. Är något felaktigt, eller något som saknas annars? Hör av dig!

Ikväll, måndag

9:ans Ölhall

210 betyg

25 frågor om allt möjligt. Alla på storbildsskärmen. Med quizmaster Hampus Jaksch.

Aktiebolaget Monopolet

70 betyg

Andreas Skön leder Skön nöjesquiz med en blanding av musik, film, serier och allmänbildning.Olika teman varje vecka. 30 frågor. Livemusik.

Armans

176 betyg

Mycket bra allsidig och underhållande quiz med Jesper, låtskrivare och entreprenör. Priset är en quizmiddag för vinnarlaget(max 4 pers).

Bamba

194 betyg

Har du pluggat tillräckligt? Testa provet på Bamba varje onsdag kl 19:00 gött käk och grym öl utlovas. Quizmaster är David Vinqvist.

Bishop Arms Västra Hamngatan

175 betyg

På med säkerhetsbälte, kamma luggen, rensa öronfiltret! För imorgon tisdag, 19.00 kör vi med JOCKE bakom mikrofonen!🔊 Frågorna kommer ha med allt mellan himmel och helvete att göra. Ett quiz som passar alla helt enkelt.😉 VInnarna utav quizet går hem med hela 800:- i presentkort. Faller du på mållinjen och kommer tvåa? Oroa dig inte, 400:- i presentkort är då ditt. 💸 Vi ses på Bishops!

Bishop's Arms Plaza

95 betyg

På med säkerhetsbälte, kamma luggen, rensa öronfiltret! För imorgon tisdag, 19.00 kör vi med JOCKE bakom mikrofonen!🔊 Frågorna kommer ha med allt mellan himmel och helvete att göra. Ett quiz som passar alla helt enkelt.😉 VInnarna utav quizet går hem med hela 800:- i presentkort. Faller du på mållinjen och kommer tvåa? Oroa dig inte, 400:- i presentkort är då ditt. 💸 Vi ses på Bishops!

Buon Cibo

146 betyg

Runda av veckan med härligt AW-quiz på Buon Cibo! Med 25 roliga frågor rivstartar quizmästarna Jimmy & Mike din helg! Italienska surdegspizzor och AW-priser dessutom, kan ju inte bli bättre!

Crowbar

119 betyg

Klassiskt allmänquiz med många år på nacken där quizmaster Uncas Rydén inte bara ställer frågor, utan även spelar allt från gamla schlagers till de senaste hittarna på sin gitarr. 25 frågor i olika kategorier, varav 4 musikfrågor. Quizet pågår i knappt två timmar. Första och andra pris är presentkort i baren. …

Danilo Bergakungen

121 betyg

Quizet hålls tisdagar kl 19.00 på Danilo Bergakungens uteservering. Vid regn hålls quizet en trappa upp i baren. Mike ställer 25 svåra frågor på engelska med filmtema och priset är presentkort att nyttja på Danilo Bergakungen. Självklart går det utmärkt att både äta och dricka gott under quizet. Frågorna syns också på skärmar i baren.

Down Under Bar

123 betyg

Quizmaster Matt will be hosting our pub quiz every Tuesday night from 19:00.

Eli’s Corner

89 betyg

Quiz varje tisdag på Elis Corner kl 19. Allmänbildningsfrågor inom allt från geografi och historia till film och sport med olika teman varje vecka.  Alltid go mat och lokal bärs!

Flygarns Haga

121 betyg

Quiz på tisdagar, under tiden serveras kvällspecial från 99:-kr och även rätter från menyn. 

Flying Scotsman

134 betyg

Klockan 20:00 är både ditt lag och mitt lag redo att gå skalle mot skalle, för att kora den ultimata vinnarskallen. Vi vill se en hård men ren match där seger är det enda som räknas. 40 frågor skall svaras. 1a pris är 1000 kr plus en flaska bubbel2a pris 500 kr plus en flaska vitt 3e pris 200 kr plus 4 shots

Foxes

178 betyg

PubQuizen på Foxes var ett av stans första och startades för 10 år sedan. Omåttligt populärt och en garanterat trevlig kväll tillsammans med dina vänner! Max 3 personer i varje lag. Fina priser till Vinnarna!

GG Bar

98 betyg

På Spåret inspirerat quiz med många "röda tråden"-element och påhittiga frågetyper gällande allt mellan himmel & jord, däribland ett musikkryss. Då platserna för onsdagarnas quiz blivit så populära så kör vi en da capo på torsdagen, där en förbättrad tur är förberedd för att sätta alla sinnen på prov! …

GG Bar

256 betyg

Allmänbildningsquiz med På Spåret-tema! Frågorna ger er ledtrådar om de verkliga eller fiktiva destinationerna! Max 5 deltagare per lag.Priser:500 kr i presentkort till vinnarna250 kr i presentkort till andrapristagarnaEpiskt stor skål med popcorn till ett slumpat lag Bordsbokning på [email protected]  

Glenn Gamlestaden

127 betyg

Vårt koncept på Glenn Sportsbar är att alla ska känna sig välkomna. Även om man inte älskar sport. Fredagar tillägnar vi quizen. Varje torsdagar kör vi 25 allmäna frågor om allt mellan himmel och jord. Självklart delas det ut fina priser. Max fem personer per lag. Se till att boka bord då det brukar vara fullbokat de flesta quizdagarna!

Glenn Gamlestaden

126 betyg

  Hos oss på Glenn's finns något för alla... även om sport inte är din grej. Varje fredag har vi ett roligt och unikt Quiz med både ljud bild! Vårt Musik & Nöjes Quiz med Quizmaster Andy! Vi delar ut Guld, Silver och Brons varje quiz. 5 per lag. Ses på fredagar 18.00 på Gamlestan!  

Glenn Gamlestan

147 betyg

Gillar du musik, bingo, quiz eller bara vill ha en anledning att träffa vänner så är detta ett perfekt tillfälle att boka in Glenn Gamlestans Musikbingoquiz som går av stapeln varje onsdag kl 18:00.

Glenn Frölunda

97 betyg

Vårt koncept på Glenn Sportsbar är att alla ska känna sig välkomna. Även om man inte älskar sport. Fredagar tillägnar vi quizen. Varje fredag kastar oss in i musikens värld. Självklart delas det ut fina priser. Max fem personer per lag. Se till att boka bord då det brukar vara fullbokat de flesta quizdagarna!

Glenn Frölunda

99 betyg

Hos oss på Glenn's finns något för alla... även om sport inte är din grej. Varje onsdag har vi ett roligt och unikt Quiz med både ljud bild! Vårt Musik & Nöjes Quiz med Quizmaster Tina! Vi delar ut Guld, Silver och Brons varje quiz. 5 per lag. Ses på onsdagar 19.00 på Frölunda Torg!

Glenn Ullevi

82 betyg

Ett lättsamt quiz mixat med musik och allmänbildande frågor där det alltid bjuds på ett musikkanagram! Max 5 pers / lag

Glenn Ullevi

82 betyg

Ett allmänquiz på 25 frågor där det alltid bjuds på ett pausquiz under pausen! Max 5 pers / lag

Glenn Ullevi

77 betyg

Ett rent musikquiz blandat i dom flesta genrer! Max 5 pers / lag

Glenn Ullevi

73 betyg

Ett lättsamt blandat quiz för alla där det inte är allt för svåra frågor alltid bra musik! Max 5 pers / lag

Glenn Sportsbar Frölunda Torg

103 betyg

Glenn sportbar startade 2011 med visionen att bli det självklara valet av sportbar i Göteborg. Med en hög servicenivå i fokus kombinerat med riktigt bra mat och en inbjudande restaurangmiljö skapar Glenn en härlig genuin "hemma hos" miljö. Varje torsdag är det Glenn’s popular allmänquiz! Den startade på första restaurangen 2011 och är en självklarhet på alla enheterna varje torsdag kl 18:00. …

Göteburgare Bar & Grill

122 betyg

Olika teman varje torsdag, kolla in Facebooksidan!

Göteburgare Vegan

92 betyg

Quiz med olika teman. OBS! För aktuellt tema och starttid, se Facebooksidan!

Göteburgare Vegan

113 betyg

Allmänquiz med Conny och Leona med priser från 300 kr.

Göteburgare Vegan

94 betyg

Allmänquiz med Conny och leona där första vinsten är 500 kr och andra vinsten 300 kr.

Gourmetkorv

101 betyg

Obs! quizzen gäller fredagen den 4 juni, kontrollera hemsidan för mer info. På fredag smäller det! Vi slår ihop de bästa av två världar och kör quizkväll under after worken. Det bjuds på tilltugg, kluriga frågor och en härlig stämning! Baren är väl fylld och korven, ja den har vi inte glömt den heller! …

Guldhedens Restaurang

105 betyg

Obs, endast jämna veckor! Vi kör den nya mycket populära varianten av quiz, som kallas Kahoot! Du svarar via mobilen på flervalsfrågor. Quizzen är indelad i två halvlekar; Allmänbildning  och Musik - blandat från 50-tal och fram till idag. Quizmaster är Ingemar Berg.

Hard Rock Café

109 betyg

Tisdagar är quizdagar på Hard Rock Cafe! Under ledning av quizkanonerna Jimmy & Mike bjuder vi in till quiz på stans härligaste uteservering, dessutom grymma priser på mat och dryck under hela quizet! Stor stark 50 spänn! Välkomna att boka bord!

Hemma Hos

205 betyg

Växelvisa teman. Vinsten är alltid 300 kronor att handla för på restaurangen!

Henriksberg

148 betyg

På Henriksberg spelar vi "Kedjan", ett allmänquiz med ledtrådar mellan frågorna i form av bokstäver. Tävlingen består av 24 frågor i olika kategorier, ett anagram och en utslagsfråga. Två eller tre frågor utgörs av musikinslag. Max 5 personer i varje lag tävlar om ett presentkort, öl/vinbiljetter och jordnötter. Quizet pågår i ca 1,5 timme.

Jerntorgets Brygghus

217 betyg

Den dynamiska duon Jimmy & Mike rattar detta 40 frågors-quiz som av många anses vara ett av dom roligaste i hela Göteborg! En klurig LURING & nya spännande kategorier varje vecka men framför allt en trevlig kväll med dina vänner. 1-5 personer per lag, förstapris: 500 kr, andrapris: 250 kr, tredjepris: 100 kr. Kom och quiza på Järntorget!

Jerntorgets Brygghus

158 betyg

Ett härligt blandat 25-frågorsquiz med rutinerade quizmästarna Jimmy & Mike! Ta med dina vänner och visa vad ni kan! 1-5 personer/lag. Förstapris: 500 kr presentkort, andrapris: 250 kr presentkort. Välkomna till Jerntorgets Brygghus!

John Scott's Linnégatan

154 betyg

Inför quizet kan man spana in veckans bild och önskekategorier. Varje quiz består av 25 blandade frågor av allmänbildande karaktär i varierande svårighetsgrad. Alla frågor visas på TV-skärmarna i lokalen så det går lätt att hänga med både i quizet och i snacket runt bordet. Förstapris 500 kr i presentkort till vinnarlaget. Max 5 pers per lag gäller. Quiz master: Patrik

John Scott's Avenyn

112 betyg

Inför quizet kan man spana in veckans bild och önskekategorier. Varje quiz består av 25 blandade frågor av allmänbildande karaktär i varierande svårighetsgrad. Alla frågor visas på TV-skärmarna i lokalen så det går lätt att hänga med både i quizet och i snacket runt bordet. Förstapris 500 kr i presentkort till vinnarlaget. Max 5 pers per lag gäller.

John Scott's Mölndal

94 betyg

Inför quizet kan man spana in veckans bild och önskekategorier. Varje quiz består av 25 blandade frågor av allmänbildande karaktär i varierande svårighetsgrad. Alla frågor visas på TV-skärmarna i lokalen så det går lätt att hänga med både i quizet och i snacket runt bordet. Förstapris 500 kr i presentkort till vinnarlaget. Max 5 pers per lag gäller.

John Scott's Mölndal

102 betyg

Inför quizet kan man spana in veckans bild och önskekategorier. Varje quiz består av 25 blandade frågor av allmänbildande karaktär i varierande svårighetsgrad. Alla frågor visas på TV-skärmarna i lokalen så det går lätt att hänga med både i quizet och i snacket runt bordet. Förstapris 500 kr i presentkort till vinnarlaget. Max 5 pers per lag gäller.

John Scott's Stable

190 betyg

Inför quizet kan man spana in veckans bild och önskekategorier. Varje quiz består av 25 blandade frågor av allmänbildande karaktär i varierande svårighetsgrad. Alla frågor visas på TV-skärmarna i lokalen så det går lätt att hänga med både i quizet och i snacket runt bordet. Förstapris 500 kr i presentkort till vinnarlaget. Max 5 pers per lag gäller. …

Källarn Bar

108 betyg

På tisdagar 19.30 är ni varmt välkomna till oss och vårt Quiz! Vi klurar oss igenom klassisk allmänbildning, film, musik, aktuella händelser och annat smått och gott! Quizmaster är Christoffer Ohlin.

Kappa Bar

115 betyg

Ett quiz på 20 frågor med ett nytt ämne varje vecka (pubquiz, film, spel, serier osv). På Kappa Bar tävlar ni i lag upp till fyra personer. Priserna kommer från vår egna restaurang. Vill du veta vilket ämne vi tävlar i just denna veckan?  Kolla facebooksidan facebook.com/KappaGBG. OBS. Ofta fullsatt, boka gärna bord för att deltaga på quizen. Välkomna!

Kelly's

218 betyg

Film och musikquiz på söndagar. Presentkort på upp till 300 kr i vinstpotten. Vi inte tar bokningar utan att det är först till kvarn som gäller!

Kelly's

103 betyg

Allmänquiz på onsdagar. Presentkort på upp till 300 kr i vinstpotten. Vi inte tar bokningar utan att det är först till kvarn som gäller!

Kick Off

108 betyg

Musikquiz varje fredag på Kick Off 19:00. Kom och testa dina kunskaper mot andra likasinnade i ett musikquiz som sträcker sig från 50-talet tills idag. Vi har presentkort till 1'a laget på 500:- och till 2'an på 200:-. Jämna veckor kör vi även tillhörande musikvideos på skärmarna till all musik som spelar. Välkomna in på kall öl, god mat och trevlig sällskap!

Klang Market

101 betyg

På Klang Markets underhållande quiz kan ni förvänta er 30 allmänbildningsfrågor i olika svårighetsgrad med en del musikkoppling. Fem personer per lag är det som gäller och i potten ligger presentkort till de vinnande lagen. Quizet börjar klockan 19. Välkomna!

Klubb Dekadanz

111 betyg

Obs, endast jämna veckor! Klubb Dekadanz fokuserar på gamla 80-talsdängor men själva musikbingon har nytt tema och quizledare varannan vecka (jämna veckor). Kom och ta en bricka, pricka in 5 artister i rad och vinn öl- och vinbiljetter! Ett lite lättare musikquiz som passar även för folk som inte är gamla quizrävar helt enkelt.

Kville Biljard

180 betyg

Kville Biljard har funnits på Kvilletorget sedan 1994 och erbjuder en unik, lugn, trygg och gemytlig atmosfär med trevlig personal och personlig service. Här samlas vi för att spela biljard, ta ett parti dart, utmana vännerna i en trekamp för att umgås, koppla av i någon av våra barer och äta en god bit mat. Vi har även livespelningar, DJ:s och dansgolv, casino, shuffleboard, Pub Quiz samt företagsevent.

Kvilles Pastahouse

104 betyg

Quizet är indelat i olika kategorier varje vecka. Och deltagarna har själva möjlighet att hålla i quiz, så det ser olika ut varje vecka oftast. Ansvarig för quizverksamheten är Andreas Andersson.Första pris är presentkort på 500 kr i restaurangen.

Le Pain Français – Bistro

110 betyg

Nu är det slut på tråkiga mörka torsdagskvällar. Den 7e november har vi premiär för vår roliga quiz på Le Pain med grymma priser i toppen. Det kostar inget att delta och du får komma precis som du är. Frågor om allt mellan himmel och jord med lite roliga tvister och onödig allmänbildning. Givetvis finns det både dryck och en quizmeny till bra pris. 

Leonardo

98 betyg

Kvällens rätt med öl, vin eller cider (eller alkofritt)kostar endast 159:- Varmt välkomna till Leonardo denna kväll!

Leonardo Tapas och Lounge

64 betyg

OBS! Quizzen kör varannan vecka, jämna veckor! Andreas Skön leder Skön nöjesquiz med en blanding av musik, film och allmänbildning.20 frågor. Livesång. Leonardo serverar medelhavsinspirerad tapastallrik för 149:-

Noba

122 betyg

QUIZ PÅ NOBA VARJE Onsdag, med start kl 19:00!NOBA Nordic Bar/Gastro!1:a pris 500:- presentkort att handla på Noba2:a pris 250:- presentkort att handla på Noba3:e pris 100:- presentkort att handla på NobaSamtliga presentkort gäller mat & alkoholfri dryck vid valfri tidpunkt.Med detta sagt, hoppas vi att få se er hos oss på onsdag!Varmt välkomna på Quiz!Se till att boka bort för garanterad sittplats redan nu.På [email protected]

Notch Bar & Kitchen

160 betyg

I'm NOTCH sure. Ett klurigt quiz om allt möjligt.

O'Learys Järntorget

72 betyg

Varje fredag kl 18:00 drar vi igång vårt populära musikquiz på O'Learys Järntorget!Quizet är kostnadsfritt för alla våra gäster och behöver ej förbokas. Missa inte vår AW-buffé mellan kl 16:00-19:00!

Odyssea in Loco

160 betyg

Quizmastern är Michael Wilcox. Frågorna syns också på skärmar i baren!

Paddingtons

148 betyg

Every thursday the pub becomes a heaving mass of people thinking hard, scribbling answers down on bits of paper and trying not to let the beer dull their intellectual capacities. From 7.30, the floor belongs to our resident quizmaster – the lucky team who manage to get the most points stand the chance of winning great prizes, and a good time is had by all. …

Pitcher's Majorna

126 betyg

Vill ni utmana Göteborgs mest allmänbildade, leksugna och vetgiriga personer i vår populära quiz? Då har ni kommit rätt! Varje torsdag kl.19 drar vi igång veckans quizkväll här på Pitcher’s. Vår quizmaster Andreas Jörnestrand testar era kunskaper i 25 helt olika frågor om precis allt mellan himmel och jord. Max 4 per lag. 1:a pris 500kr. 2:a 200kr och 3:a 1 timma shuffleboard. …

Pustervik Klubb Mittwoch

175 betyg

Mittwoch är en onsdagsklubb en trappa upp på Pustervik som bjuder på gött häng och bra musik, men framför allt populärkulturell frågesport i melodikrysstappning, men bara vissa onsdagar. Teman som film, musik, kändisar, nutid och dåtid avhandlas genom galna infallsvinklar och roliga videoklipp. Fina priser i form av konsertbiljetter och vinylplattor utlovas! Stämpla ut – kom hit! …

Restaurang Amore

83 betyg

Varje söndag kl 15.00 så kör quizmaster Martin ett mysigt pubquiz på Restaurang Amore! Perfekt med att starta eftermiddagen med en god söndagsmiddag, och avsluta med ett trevligt quiz och optimera din helg innan kvällen kryper på med en go film hemma i soffan! Boka bord för att säkra era platser!

Restaurang Olivedal

104 betyg

Härligt quiz på härligt ställe! På Olivedal käkar du gott och svarar på luriga frågor ihop med vänner. Bästa laget vinner 500 kr presentkort och laget på andraplats vinner ett på 250 kr. Start 19.00 och max 5 pers/lag. Välkomna hela 2021!

Rockbaren

80 betyg

Quiznight på Rockbaren! Varje Onsdag kl 19:00 kör vi quiz med blandning av musik och allmänbildning. Våra quizmasters Ohlin och Kalle är taggade med frågor som handlar mycket om rock naturligtvis, men också om film och händelser från nutid och dåtid. Max 4 deltagare per lag. God mat och härlig dryck finns alltid när till hands!Detta vill du inte missa! Väl mött Ohlin & Kalle

Salt och Peppar

91 betyg

Hej på er gott folk! Salt & Peppar kommer att hålla quiz varje tisdag och fredag med start på tisdag den 7:e maj med Quizmaster Martin. Upp till 5 personer i varje lag och fina priser! Tisdagar kl 19.00 AllmänquizFredagar kl 19.30 Pubquiz (lite mer musik) Boka gärna bord på Salt & Peppars Facebook sida för att säkra era platser! Välkomna! 

Sejdeln

140 betyg

Ett lättsamt och trevligt allmänquiz med quizmaster Martin Andersson. Varje måndag på Sejdeln!

Sing Sing

109 betyg

Varje onsdag serverar Sing Sing ett rykande hett musikquiz och till detta en lika het asiatisk quizbuffé för 100 spänn! Fia Isadora Schelander, Jonathan Eklundh, Sebastian Boukachabia och Linnea Hjärn & Olivia Parnefors varvar quizmasterskapet och sprinklar alltid magi i lokalen. Om ni är ute efter ett festligt quiz med extra allt är Sing Sing platsen för er! Boka bord på singsinggbg. …

Smörgåsbaren

98 betyg

Nu kör vi Sköns Nöjesquiz på Smörgåsbaren varje tisdag resterande av sommaren. 30 frågor om nöje, film och musik. Presentkort på 1000kr i potten, fördelat på 1:a, 2:a och 3:e-plats!

Solrosen

104 betyg

Musikquiz med 200:- till vinnande lag i potten!

Spoton Hostel & Sportsbar

95 betyg

På torsdagar klockan 19:00 på Spoton Hostel & Sportbar,  nära lilla Lisebergs södra entré. Quizet är uppdelat i 3 omgångar med 45 frågor och visas på alla skärmar och storbildskärm. Max 4 per lag, men vi kan göra undantag. Blandade bildfrågor & mycket mer.  Första pris: 500:- i baren  Andra pris: 200:- i baren 

Sticky Fingers

97 betyg

Äntligen torsdag och självklart kör vi quiz på vår underbara uteservering. Olika teman varje vecka. Så sväng förbi, prova vår nya meny och kör quiz med oss! 1a pris: 500:- i baren.

The Abyss

75 betyg

ConQuiztadors at the Abyss!Göteborgs tyngsta quiz finns på The Abyss! Vi kör i regel varannan torsdag kl 19, men håll koll på Facebook-sidan för aktuell information (@theabyss).Quizet har mycket fokus på musik i sann "Abyss-anda", men en del annat också. Mycket rock och metal med andra ord.Fina priser i potten till de tre bästa lagen. Boka gärna bord innan, skriv till sidan. Max fyra per lag. Varmt välkomna!

The Dubliner Järntorget

214 betyg

Allmänquiz, presentkort på 500kr i potten.

The Flying Barrel

166 betyg

På måndagar kör Michael Wilcox sitt quiz på Flying Barrel med start klockan 18:30. Frågorna syns på skärmar i lokalen! Flying Barrel är Göteborgs enda Gastropub & Grill. Vårt läge på fina Kristinelundsgatan - endast 150m från Avenyn är både lättillgängligt och lugnt. Vi serverar öl från världens alla hörn och tar in så många lokala öl vi kan. …

The Golden Days

263 betyg

Varje torsdag kl. 19.00 kör vi Quiz på Golden Days. Ta med dina vänner och visa vad ni kan. Quizmaster utmanar och underhåller med frågor i olika kategorier. Ni tävlar om ett presentkort i restaurangen!

The Queen

42 betyg

Varje torsdag klockan 19:00 håller Peter Pubquiz på The Queen på Viktoriagatan 5.   30 frågor av allmänbildningskaraktär. Allt från Macao till Samir Bakaou, från meat loaf till köttfärslimpa från D-Mark till Pontus Kåmark och från New Delhi till Moskva.   Max fyra personer i varje lag. 400:- presentkort i baren till vinnande laget. Andra pris 200:- presentkort i baren.   Hjärtligt välkomna! …

The Temple Pub

148 betyg

3 themes chosen by crowd, Way Out West giveaway over summer.

Tidbloms

169 betyg

Varje onsdag kl. 19.00 kör vi Tidbloms välkända pubquiz. Det är gratis att vara med och vinnande laget får tillgodocheck i restaurangen. Varje lag får bestå utav max fyra personer. Var säker på att få plats, boka bord och kom i tid.

Viiva

99 betyg

Quiz på Viiva med olika teman och utformning, se Facebooksidan för aktuella tider och detaljer.

Werners Bistro

110 betyg

Quizzen på Werners Bistro pendlar mellan onsdagar och torsdagar, kolla Facebook eller Instagram för aktuellt quiz!  På Werners Bistro höjer vi volymen på högtalarna och allting är tillåtet när vår quiz master Richard kör sitt special quiz med blandade frågor där det alltid finns ledtrådar genom musiken. …

Werners Bistro

84 betyg

Quizzen på Werners Bistro pendlar mellan onsdagar och torsdagar, kolla Facebook eller Instagram för aktuellt quiz!  På Werners Bistro höjer vi volymen på högtalarna och allting är tillåtet när vår quiz master Richard kör sitt special quiz med blandade frågor där det alltid finns ledtrådar genom musiken. …

Werners Bistro / Coco Beach

88 betyg

Obs! Quizzen hålls varannan lördag, kolla @wernersbistro på Instagram för info! Välkommen till Göteborgs största och mest skruvade Partyquiz!Vi höjer volymen på högtalarna och allting är tillåtet när @quizprinsen kör sitt special quiz på Coco Beach. …

:(

Den här dagen finns det tyvärr inga quiz.

Veckodagar

Måndag | Tisdag | Onsdag | Torsdag | Fredag | Lördag | Söndag

Saknas något quiz?

Är det så att du saknar ett quiz eller att någon information är felaktig, hör av dig så ska jag uppdatera det!

[email protected]

Gilla Quizza.nu

Gilla Quizza.nu på Facebook!